Openstaande oproepen

Oproep
480
Deadline: 
dinsdag, 30 juni, 2020

‘Wil jij aan Duaal Leren een impuls geven?’
Deze oproep wil de instroom van leerlingen in duale opleidingen in het secundair onderwijs in Vlaanderen verhogen en voorzien in een kwalitatief aanbod aan duale opleidingen met goede kansen op de arbeidsmarkt.

Oproep
481
Deadline: 
maandag, 15 juni, 2020

Met deze oproep wil ESF Vlaanderen de dienstverlening op de Vlaamse arbeidsmarkt versterken door het opzetten van Vlaamse en transnationale partnerschappen. Met deze projecten streven we naar ‘mutual learning’ en implementatiemogelijkheden voor de Vlaamse arbeidsmarkt.

Oproep
478
Deadline: 
zondag, 31 mei, 2020

ESF en VDAB gaan via deze oproep op zoek naar organisaties die een ondersteunend aanbod, onder de vorm van een groepsaanbod, voor de werk-welzijnsbemiddeling van VDAB willen aanbieden.

Oproep
472
Deadline: 
woensdag, 6 mei, 2020

Met deze oproep willen we proeftuinen financieren die de mogelijkheden en randvoorwaarden van de deelname van werkenden aan beroeps- en onderwijskwalificerende trajecten verkennen, met het oog op zowel scholing, bijscholing en omscholing. De opleidingen moeten passen binnen de Vlaamse kwalificatiestructuur (VKS) en leiden tot een onderwijs- of beroepskwalificatie.