Wat moet ik doen als organisatie?

Nadat al het voorbereidend werk gedaan is, kan u als promotor van start gaan met de tijdsregistratie-applicatie.

Naast het inplannen en klaarzetten van opleidingen is het ook uw taak als promotor om uw interne en externe opleiders (ook bij partnerorganisaties of bij een externe onderaannemers), de juiste info mee te geven zodat zij correct hun opleidingssessies kunnen registreren voor uw project. Alle info voor opleiders vindt u onder het artikel "Wat moet ik doen als opleider". 

Stap voor stap voor u uitgelegd

Als promotor gaat u in de applicatie alle opleidingssessies inplannen/klaarzetten.

In onderstaande video leggen we u kort en bevattelijk uit hoe u dit doet. Wenst u meer uitleg dan vindt u stap voor stap wat u moet doen in ons uitgebreid draaiboek.

De promotor kan de dag zelf, nog altijd de sessie heropenen na bevestiging en  aanpassingen doen.

U dient de tijdsregistratie op de opleidingsdag zelf uit te voeren. Als dit niet lukt, neem dan de dag van de opleiding zelf, of de dag erna vóór 10uur, nog contact op met esfsupportTR@vlaanderen.be. Wij assisteren u via MS Teams.

Vermeld bij contact steeds het projectnummer.

Moet u zich ook registreren in Mijn Loopbaan voor Partners (MLP)?

In bepaalde opleidingsoproepen moet u naast de tijdsregistratie-applicatie zich ook registreren in Mijn Loopbaan voor Partners (MLP).

In de tab ‘gebruikersbeheer’ van de tijdsregistratie-applicatie voegden we bijkomende velden toe voor het invullen van de vereiste MLP-gegevens en andere indicatoren voor de individuele deelnemers. Als promotor hoeft u nu enkel de velden in de tijdsregsitratie-aplicatie aanvullen. U hoeft zelf geen MLP-bestanden meer opladen.

Hiermee nemen we deze bijkomende administratieve last van uw schouders.

Extra hulp nodig?

Zijn er onduidelijkheden of hebt u bijkomende vragen? Via het artikel "Help!", begeleiden we u verder.