Nieuwe ESF-oproep E-leren

In januari lanceert ESF Vlaanderen oproep 524 E-leren. Via deze oproep willen we opleidingsverstrekkers met een bestaande of toekomstige opleiding in de opleidingsdatabank (databank voor Vlaamse opleidingsincentives) ondersteunen op vlak van e-leren.

Binnen deze oproep wordt verplicht gewerkt aan het aanpassen van een bestaande opleiding naar een e-opleiding, het aanpassen van een bestaande e-opleiding of het ontwikkelen van een nieuwe e-opleiding. Naast het onderzoeken van technologische mogelijkheden heeft men ook oog voor de ontwikkeling van de noodzakelijke didactiek. De promotor moet ook een adequate begeleiding van de lerenden uitwerken in alle fases van het online traject, met extra aandacht voor lerenden met specifieke ondersteuningsnoden. Ten slotte kan men optioneel inzetten op bewustmaking en bekendmaking van het online aanbod bij mogelijke cursisten en werkgevers.

Het oproepbudget bedraagt 4.150.645 euro waarvan 1.660.258,00 euro ESF-financiering en 2.490.387,00 euro Vlaamse cofinanciering. Er is een maximale subsidie van 125.000 euro per project. Projecten starten op 1 september 2021 en lopen 12 maanden.  Indienen kan tot 31 maart 2021 middernacht.

Meer info kan je hier vinden.