ESF-ambassadeurs 2018

 

Vanaf dit jaar kan elke promotor zich kandidaat stellen. Wat moet je doen?

1. Maak een filmpje of fotopresentatie van je project
In een kort filmpje of mooi overzicht in jpg-formaat toon je jouw project. Heb je hulp nodig bij het maken van een posterpresentatie? Hier kan je terecht voor enkele tips.

2. Laad je video of posterpresentatie op via de facebookpagina ESF Vlaanderen of via deze website.
in het linker menu op de Facebookpagina vind je een wedstrijdpagina, laad daar je video of foto op in het thema waarbinnen je project past.

3. Maak promotie binnen je netwerk
Per thema gaan de 3 projecten met de meeste "likes" naar de finale. Een vakjury kiest per thema een winnaar. Stemmen kan via facebookpagina ESF Vlaanderen of via deze website.

 

En daarna…

• Tot 21 september 2018 kan je deelnemen en je video of fotopresentatie opladen.
• Stemmen kan van 24 september tot 5 oktober 2018.
• Op 9 oktober wordt een filmpje opgenomen met de 9 finalisten. Houd deze datum zeker vrij in je agenda als je deelneemt!
• Op 23 oktober krijgen alle finalisten een plaats op ons midterm event om hun project voor te stellen. Op dit ESF event maakt de vakjury de 3 ESF ambassadeurs van 2018 bekend.

 

De 3 thema's:

1. Werkbaar werk

Projecten die zich richten op werkbaar werk in ondernemingen en organisaties (combinatie werk – privé, leren en motiveren, aanpak van werkstress, autonomie & regelmogelijkheden, leiderschap …)

2. Levenslang leren

Projecten met focus op leren, op competenties van vandaag en morgen, toepassen van nieuwe leervormen, verbeteren van de aansluiting onderwijs – arbeidsmarkt …

3. Arbeidsbemiddeling & sociale inclusie

Projecten die focussen op het activeren en toeleiden naar werk van werkzoekenden, op het dichten van de kloof tot de arbeidsmarkt voor kwetsbare groepen, op inclusief beleid voor kansengroepen in organisaties …

 

Tip: Projecten die extra inzet tonen rond gender en diversiteit hebben een streepje voor bij de vakjury

Hieronder kan je de uitgebreide voorwaarden nog eens nalezen.

 

What's in it for me?

Elke ESF-ambassadeur ontvangt financiële ondersteuning voor de promotie van zijn project ter waarde van €10.000!

De 9 finalisten mogen hun project voorstellen op ons Midterm event op dinsdag 23 oktober 2018, de effectieve winnaars worden daar bekend gemaakt.

 

Contactpersoon: 

Kim De Paepe
T:
02/553 44 12

Bijlagen: